Försäkringar

HAJPE har en hel rad riktigt grymma och nytänkande tjänster för dig som företagare och medlemsorgnisatörer, läs mer om dem under rubriken våra tjänster.

Om du vill ha en eller flera riktigt bra försäkringar för ditt företag eller organisation. Om du vill ha riktigt bra service kring din försäkring, känna dig trygg att du är rätt försäkrad och premien är konkurrenskraftig? Då hjälper vi dig på en ”kick”! Det bästa är att du får ett förslag från oss att ta ställning till i lugn och ro.

Allt du behöver göra är att fylla i fomuläret och underteckna en fullmakt som ger oss rätt att få information.


Försäkringar

Vi erbjuder försäkringar och försäkringsrådgivning inom alla typer av sak- och livförsäkringar, pensioner, pensionsplaner, förmögenhetsförvaltning. Vi erbjuder nya spännande försäkringsliknande tjänster inom bla juridik, anseendeproblematik, cyberskydd och ID-kapning m.m.

Medlemmar med försäkringar som ler

Hej, berätta kort för oss om dina behov och önskemål

När du skickat in formuläret har du möjlighet att signera en informationsfullmakt, den ger oss rätt att få information om dina försäkringar, ev. skadehistorik m.m. Det gör det lättare för oss att hjälpa dig. Du fyller i och signerar digitalt.

Vill du prata med oss först? Bara att skicka in formuläret nedan.